Soundersleep methode

GOED SLAPEN , SOUNDERSLEEP METHODE

DE SOUNDERSLEEPMETHODE IS EEN NIEUWE EFFECTIEVE METHODE WAARMEE JE MET KLEINE EENVOUDIGE ZACHTE BEWEGINGEN EN ADEMHALINGSTECHNIEKEN HET LICHAAM KUNT ONTSPANNEN, JE GEDACHTEN TOT RUST KUNT BRENGEN WAARDOOR ER EEN WELDADIG SLAAPPATROON ONTSTAAT. HET RESULTAAT IS EEN VERBETERDE KWALITEIT VAN SLAPEN.

Deze methode draagt ertoe bij dat je leven minder stressvol wordt en ondersteunt een goede en weldadige nachtrust. De methode kan worden aangeleerd in groepen of op individuele basis.

Je leert technieken om eenvoudig en doeltreffend de slaap te vatten, verkrijgt kennis over de achtergrond van de slaap en krijgt methodes aangereikt om de overgang tussen de drukke dag en de rust van de dag te bevorderen.

Technieken die je leert zijn onder andere

-Ontspanningstechnieken voor overdag die je helpen om je fysieke en mentale activiteit te verminderen. Het is belangrijk om overdag meer te ontspannen waardoor je ’s nachts beter gaat slapen.

-Natuurlijke ademtechnieken die je helpen om het natuurlijke ademritme te herstellen.

-Daarnaast leer je zogenaamde Mini Moves, kleine zachte lichamelijke bewegingen en ademtechnieken die je in bed kunt doen om makkelijker in te slapen maar ook wanneer je tijdens de nacht wakker wordt om de slaap weer te hervatten.

Op dit moment is het mogelijk om individueel een afspraak te maken voor de soundersleep methode. In de toekomst worden er ook groepslessen gegeven.